Home/Blogs/Interieur/Zit jij ook al heerlijk met je hoofd in de zomer?

Ik wel hoor baal elke keer weer als er een flinke bui valt haha. Het liefst blijf ik dan ook zo lang mogelijk buiten zitten in de avond om elk uurtje mee te pikken.
Het enige jammere aan Nederland is toch wel dat we maar weinig van die echt zwoele zomeravonden hebben.

Maar we zijn ook een creatief landje en is dat opzicht denk ik dan waarom zouden we dat heerlijke gevoel waar we in de winter zo naar snakken “onder een dekentje op de bank kaarsjes aan lekker voor de open haard” niet naar buiten halen?

En als je zegt gezelligheid roep je eigelijk al bijna mijn naam haha.
Ik heb nogal een kritische noot als het gaat om hét perfecte dekentje, waarnaar ik toch wel zo’n dik 6 maanden zoekende ben geweest. En ik kan je verklappen de leukste en lekkerste heb ik toch wel gevonden.

Ze zijn van een super kwaliteit en ook nog eens heelijk zacht, lekker gewatteerd, super vrolijk en erg mooi om te zien kortom het perfecte deken voor heel het jaar door.
Voeg daar een onwijs grote dikke kaars aan toe die je op tafel zet en een handvol marshmallows en jou zomer avond kan niet meer stuk.

Zo kun je nog lekker uren genieten van het samenzijn, de buitenlucht en die kids die zullen het fantastisch vinden, want wat is er leuker dan je eigen marshmallows roosteren? jam.

Extra voordeeltje onder zulke heerlijke dekens houd je ook die fijne muggen op afstand, want ik weet niet of jij ook altijd in de prijzen valt? Maar deze vrouw vinden ze altijd de krengen.

Tot slot zeg ik een pak Maria koekjes op tafel en Juh

Veel “zomeravonden” plezier

𝙗𝙪𝙗𝙗𝙡𝙮.𝙟

#lekkerleven #vtwonen #zomervibes #lekkerchil #laren #noordholland #multifunctioneel #flame #mariakoekjes #marshmellows #buitenleven #mooiespullen #laren #gooische #tgooi #noordholland #loetje