WELKOM BIJ BUBBLY.J

De webshop voor living-deco|styling en occasion gifts
Ben jij op zoek naar die ene eye catcher voor in je interieur?
Het perfecte cadeau voor een verjaardag, housewarming, of wie weet wel iets geweldigs om zomaar cadeau te doen, gewoon omdat diegene het verdient.
Of wat dacht je van, omdat jij het zelf verdient.
Hoe dan ook ontdek hier het perfecte item/cadeau om jezelf of de gelukkige te verrassen!

Heb je vragen, schroom niet om contact op te nemen via WhatsApp.

EVEN VOORTSTELLEN

Mijn naam is Jonie, oprichtster van Bubbly.j.

Het grootste, avontuur voor mij ever!

Dit is een lang gekoesterde droom waar ik superhard voor geknokt heb, maar ook voor blijf knokken om hem steeds mooier te maken, en dat hopelijk samen met jou.

Als ik mezelf mag beschrijven met één woord zou dat bubbly zijn, ik hou van alles wat dat gevoel ook maar iets naar boven brengt, kortom de dingen waar je blij van wordt.

Voor mij zit dat in dat ene mooie vaasje op je kastje, iets unieks vinden of een item in dé perfecte kleur, dat geweldige verrassingspakket wat je ineens mag ontvangen of wat dacht je van een persoonlijk kaartje van een lief iemand die toch maar even aan je dacht.

Hopelijk vind je deze te leuke spullen van woonaccessoires tot cadeaus en echte hebbedingetjes net zo mooi en gaaf als ikzelf en kan ik het bubbly gevoel overdragen.

Hetgeen wat ik vaak miste, ga ik jullie bieden.

Ik blijf op zoek gaan naar de leukste en unieke spullen waar jij zelf blij van wordt en iemand anders blij mee kunt maken.

Want hoe geweldig zou het zijn om binnen een handomdraai het perfecte item te vinden ingepakt en wel en met een mooie wenskaart, zodat je veel tijd, moeite en een heuse zoektocht bespaart blijft en jij een onvergetelijke indruk kunt achterlaten.

Maar pas op voor het gevoel wat mij vaak bekruipt,
“Deze is te leuk om weg te geven” …

Hoe dan ook snuffel lekker rond in mijn online winkel
En hopelijk mag ik je helpen en/of blij maken.

En wil je weten waar ik nog meer het bubbly gevoel van krijg,

Volg me op Instagram!!

Liefs Jonie