Verzenden:
Wanneer je bestelling ons magazijn heeft verlate en op weg naar u is, ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code.
Wij leveren op het huisadres dat vermeld is bij het plaatsen van de bestelling.
We streven ernaar om zo snel mogelijk te leveren en je pakket binnen 24 uur te verzenden.

Betalen:
U kunt ervoor kiezen om zowel met i-deal als via Klarna-achteraf te betalen.
Zo heeft u de keuze om direct of achteraf te betalen.
Let er wel op, kiest u voor Klarna dan wordt er €1-, extra in rekening gebracht.

Klarna:
Bij het afrekenen kan er gekozen worden voor de Klarna betaalmethode. Hierbij hoeven alleen eenvoudige persoonsgegevens die altijd in je geheugen zitten, te worden ingevuld. Zodra de bestelling is verzonden, gaat de betaaltermijn in. Je hebt dan 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen.

Retourneren

Retour informatie
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Bubbly.j zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen in de regel circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.
Bubbly.j wijst je er voor de volledigheid op dat sale items niet geretourneerd kunnen worden en dat zij eventuele verzendkosten niet crediteert wanneer je een deel van jouw bestelling retourneert.

• Tip: neem altijd een vervoerder met een track & trace optie, dan komt er geen discussie als het pakket zoekt geraakt bij de post. Maak ook een foto van de producten en stuur deze eerst op. Dit voorkomt teleurstelling en onnodige verzendkosten aan jouw kant.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan Bubbly.j geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@bubbly-j.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. In goede orde betekent onder meer een niet verscheurde of onverkoopbare verpakking, viezigheid of krassen, missende gebruikshandleidingen of andere materialen. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met de nodige zorg.

• Tip: stuur de producten nooit zonder aankondiging terug, maar neem eerst contact op via info@bubbly.j.nl en stuur een volledig en correct ingevuld herroepingsformulier mee. Klachten

Download hier het retourformulier